Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- 1. Ugnsstekt lunchkorv med tomatsalsa och potatismos #L
- 2. Sprödbakad fisk med ört- & limedressing samt kokt potatis #G#L
- 3. Sojabakad kyckling med nudelsallad och sriracha aioli #G
- Veckans sallad #G och veg #L
Tisdag
- 1. Pasta med köttfärsfräs (rotfrukter, paprika, purjolök, champinjoner) #G#L
- 2. Thaigryta med fläsk, bambuskott, curry, ananas samt jasminris
- 3. Italiensk fiskgratäng (tomat, oliv, grana padana) med kokt potatis #L
- Veckans sallad #G och veg #G#L
Onsdag
- 1. Ört- och vitlökskryddad kycklinggryta med jasminris #L
- 2. Kåldolmar med brunsås, lingonsylt samt kokt potatis #L
- 3. Lax- & fetaostlasagne med tomat & purjolök #G#L
- Veckans sallad #G och veg #L
Torsdag
- 1a. Ärtsoppa med pannkaka #G#L
- 1b. Blomkålssoppa, pannkaka #G#L
- 2. Grilltajm på Lågan! Fläskkarré, rostad potatis och djävulsdressing
- 3. Vegetariska zucchini -& fetaostfritters med soltorkad tomatcremé & rostad potatis #L
- Veckans sallad #G och veg #L
Fredag
- 1. Hamburgare med tillbehör samt stekt potatis #G#L
- 2. Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
- 3. Kyckling med soltorkad tomat, crème fraiche, bladspenat samt ris #L
- Veckans sallad #G och veg #G#L
110 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten *Smalare alternativ • Veg. alt. varje