Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Bräckt falukörv med gräslöksstuvade morötter och gött mos eller rostad potatis.
- Potatisbullar med knaperstekt bacon och lingon.
- Veg: Morotsbollar med apelsinaioli och ostgratinerad potatisgratäng
Tisdag
- Schnitzel med gräddsås, gröna ärtor och smörslungad eller kokt potatis.
- Pankopanerad fiskfile med djurgårdsröra och kokt eller dillrostad potatis.
- Veg: Morotsbollar med apelsinaioli och ostgratinerad potatisgratäng
Onsdag
- Örtmarinerad skinkstek med rödvinsspetsad grönpepparsås och potatisgratäng med ost.
- Gulaschpanna med creme fraiche och pilaffris.
- Veg: Morotsbollar med apelsinaioli och ostgratinerad potatisgratäng
Torsdag
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och legymskivade rödbetor.
- Spagetti med köttfärssås och riven parmensan.
- Veg: Morotsbollar med apelsinaioli och ostgratinerad potatisgratäng
Fredag
- Tacogratäng med nachochips.
- Tvillingfisk med smögensås och potatisstomp.
- Veg: Morotsbollar med apelsinaioli och ostgratinerad potatisgratäng
Lunchöppet 10-14 • 79:- för en lunchlåda och 150:- för två lunchlådor.