Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Pankopanerad kotlettrad med rödvinssås och bakad potatis
- Vitvinskokt fisk med färska grönsaker och pressad potatis
- Vegetarisk svamp- och ostomelett med örtdressing
Tisdag
- Mozzarellagratinerad fläskfilé i basilikasås med rostad potatis
- Laxgratäng med gräslökscreme och dillkokt potatis
- Vegetarisk svamp- och ostomelett med örtdressing
Onsdag
- Biff Lindström med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
- Panerad fisk med dill- och citronsås samt pressad potatis
- Vegetarisk svamp- och ostomelett med örtdressing
Torsdag
- Räksoppa med aioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Kyckling med lök, champinjoner, rucola och tomatsås samt klyftpotatis
- Vegetarisk svamp- och ostomelett med örtdressing
Fredag
- Grillbuffé med färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
- Fisk- och sparrisgratäng med färsk spenat och kokt potatis
- Vegetarisk svamp- och ostomelett med örtdressing
- Vi bjuder på gräddtårta med riven choklad till efterrätt
Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-