Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Stekt falukorv med stuvade makaroner
- Sprödbakad rödspättafilé serveras med dansk remouladesås
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg Morotslasagne
Tisdag
- Förrätt: Hummersoppa med ört krutonger
- Fläskpiccata med gräddig tomatsås serveras med ris
- Fiskgratäng med prästost och dillkryddat potatismos
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg Morotslasagne
Onsdag
- Tunasalens krämiga lasagne serveras med vitlöksbröd
- Lätt rimmad sejfiléserveras med vitvinsås och kokt potatis
- Veg Morotslasagne
- Gratis pannkaka till barnen
Torsdag
- Ärtsoppa pannkaka serveras med sylt och grädde
- Honung och timjan brässerade revbenspjäll serveras med gräddsås och kokt potatis
- Panerad fiskfilé serveras med kräft och räkröra samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg Morotslasagne
Fredag
- Kolgrillad på Tunasalen med smarriga tillbehör
- Fiskgratäng med heta räkor serveras med dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg Morotslasagne
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås