Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Pocherad fiskfilé med varm lime- och koriandersås
- Viltskavsgryta med svamp och lingon serveras med potatismos
- Veg: Svampsauté med kokt potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Örttoppad fisk- och skaldjursgratäng med kokt potatis
- Pestoöverbakad kyckling med kall vårlökssås
- Veg: Basilikabakad rotselleri med ärt- och svartkålspesto
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Tapenade överbakad sejfilé med olivkryddad vitvinssky
- Medelhavsfärslåda med tzatsiki och örtpotatis
- Veg: Grönsaksragu med oumph och purjolök
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Romtopppad och vitvinspocherad alaska pollok m smörkokt färskpotatis
- Nattbrässerad högrev med rödlöksmarmelad och rostad potatis
- Veg: Tzayspett med syltad rödlök och färskpotatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Grillbuffé med träkolsgrillad flap steak, karré, kyckling och citronlax
- Samt pulled oumph serveras med bla. Rostad vitlöksbearnaise, tomatsallad, syltad rödlök, kryddsmör och rostad klyftpotatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord