Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Bondomelette med skirat smör
- Vegetariskt – Färgglad indisk linsgryta
Tisdag
- Stekt spätta med remouladsås, potatis, ärtor och citron
- Stekt falukorv med stuvade morötter och potatis
- Vegetariskt – Färgglad indisk linsgryta
Onsdag
- Ugnsfärs med gräddsås, potatis, grönsaker, lingonsylt och gurka
- Pocherad fiskfilé med hummersås, handskalade räkor och kokt potatis
- Vegetariskt – Färgglad indisk linsgryta
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagadepannkakor med sylt och grädde
- Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor
- Vegetariskt – Lasagne med parmesanost
Fredag
- Nattbakad fläskytterfilé med vitlöksdoftande potatisgratäng
- Dagens fisk med potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt – Lasagne med parmesanost
Mån-fre 09.00-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 130:-, pensionär 115:- inkl Bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. lunchkuponger 10 st 1170:- hämtlåda 95:- • À la carte och barnmeny finns.