Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Stekt slaktarbiff med potatisgratäng och grönpepparsås
- Tomat och linsgryta med marinerad savoykål, ramslöksmajonnäs, sparris och gnocchi
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Tisdag
- Friterad spätta med remouladsås, ärtor, citron och kokt potatis
- Tomat och linsgryta med marinerad savoykål, ramslöksmajonnäs, sparris och gnocchi
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Onsdag
- Wallenbergare med skysås,gröna ärtor, lingon och potatismos
- Tomat och linsgryta med marinerad savoykål, ramslöksmajonnäs, sparris och gnocchi
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Torsdag
- Dillbakad fisk med gurka, riven pepparrot, vitvinssås och kokt potatis
- Tomat och linsgryta med marinerad savoykål, ramslöksmajonnäs, sparris och gnocchi
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Fredag
- Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- Pankopanerad rotselleri med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och aroniasky
- Stekt falukorv m rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Dagens lunch inkl. sallad, soppa, bröd, smör, vatten och kaffe/te. • Öppet kl. 11.00-14.00 • Vi har även fikabröd och glass från Stora Skedvi mejeri.