Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Fläskschnitzel med friterad kapris, citron, bönsallad med lök, kryddsmör, rostad potatis
- Veg: Pankopanerad blomkål med friterad kapris, citron, bönsallad med lök, kryddsmör, rostad potatis
Tisdag
- Fläskschnitzel med friterad kapris, citron, bönsallad med lök, kryddsmör, rostad potatis
- Veg: Pankopanerad blomkål med friterad kapris, citron, bönsallad med lök, kryddsmör, rostad potatis
Onsdag
- Bouillabaisse med dillslungad potatis
- Veg: Bouillabaisse med dillslungad potatis
Torsdag
- Bouillabaisse med dillslungad potatis
- Veg: Bouillabaisse med dillslungad potatis
Fredag
- Grillad flapsteak med ramslöksemulsion, grillgrönt, chimichurri & smash-potatoes
- Veg: Grilloumi med ramslöksemulsion, grillgrönt, chimichurri & smash-potatoes
Lunch vardagar 11.30–13.30 • Pris 215:- inkl. soppa, salladsbuffé, bröd och smör, dessert • restaurang@haganas.com