Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Glutenfria husets pannbiffar med löksky, lingonsylt och klyftpotatis
- Pankopanerad flundrafilé med remouladdressing och kokt potatis
- Pasta skinka och ananas
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, falafeltallrik, sallader 1–9
Tisdag
- Stekfläsk, raggmunk och lingonsylt eller löksås, kokt potatis
- Köttfärs och broccoli gratäng med soltorkade tomater, kokt potatis
- Pasta kyckling och grönsaker
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, falafeltallrik, sallader 1–9
Onsdag
- Husets pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Vitvinpocherad fiskfilé med purjolök, citron skivor och kokt potatis
- Pasta bolognese
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, falafeltallrik, sallader 1–9
Torsdag
- Skånsk kalops med rödbetor, smör kokt ris eller kokt potatis
- Smör stekt fiskfilé med skagen dressing och kokt potatis
- Pasta fläskfilé och paprika
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, falafeltallrik, sallader 1–9
Fredag
- Stekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås, bearnaisesås.
- Husets lasagne al Forno
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, falafeltallrik, sallader 1–9
Dagens lunch serveras kl. 11-14 • 115: - inkl. salladsbuffé, pizzabuffé, 33 cl dricka och kaffe.