Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Ugnsbakad fisk, serveras med gräslökssås
- Honungsglacerad fläskkarré, serveras med skysås samt äppelmos
- Ugnsbakad rotselleri, serveras med gräslökssås
Tisdag
- Sprödbakad fisk, serveras med tusen öars sås
- Färsbiffar med fetaost & soltorkad tomat, serveras med basilikasås
- Vegfärsbiffar med soltorkad tomat, serveras med basilikasås
Onsdag
- Pocherad fiskfilé med spenattäcke
- Kycklinglasagne med chili & spiskummin, serveras med gräddfil på sidan
- Grönkål- & palsternacksbiffar, serveras med stuvad spenat
Torsdag
- Fiskgratäng med rostad majs & chili
- Krämig högrevsgryta med paprika & persilja
- Krämig Oumphgryta med paprika & persilja
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Ostpanerad fiskfilé, serveras med mustig tomatsås
- Helstekt fläskfilé, serveras med rostade rotfrukter samt rödvinssky
- Kokospanerad zucchini, serveras med mustig tomatsås
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14