Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Schweizerschnitzel m tryffelsås & stekt potatis
- Biffstronganoff m tagliatelle
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m paprika & lök i soyabönsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Kött i rödcurry
- Nudlar m kyckling
Tisdag
- Laxfjäril m vitvinssås & kokt potatis
- Tom Ying Gongsoppa (stark räksoppa)
- Friterad kyckling & fläsk
- Wokad crisby kyckling m apelsinsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Vitlöksmarinerad biff m vitpeppar
- Wokat ris m räkor
Onsdag
- Stekt kassler m potatisgratäng
- Stekta kinesisk köttknyten m kyckling
- Friterad kyckling & biff
- Biff m paprika & lök i soyabönsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Skaldjur m stark basilika
- Stekta risnudlar m krabbkött
Torsdag
- Boeuf bourguignon m kokt potatis
- Hemlagad ärtsoppa & pannkakor
- Friterad kyckling & bläckfisk
- Kyckling m bambuskott & champ.
- Grönsaker m cashewnötter
- Biff grönsaker i bruncurry
- Stekta bandnudlar m fläsk
Fredag
- Kalvschnitzel, rödvinssås, stekt potatis
- Blåmusslor i krämig gräddsås m pasta
- Friterad kyckling & räkor
- Kyckling & räkor i stark chilisås
- Grönsaker m cashewnötter
- Fläsk m färsk ingefära
- Stekta nudlar m skinka
Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 129:- Pensionär 109:- Barn u. 12 år 99:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka